За да поръчате, е необходимо да се регистрирате или да попълните полетата за доставка, посочени във Вашата поръчка. Ако нямате регистрация, започнете от Стъпка 1. Ако сте регистриран, е необходимо да се идентифицирате с потребителско име и парола, след което да преминете към Стъпка 3.

Стъпка 1 - Регистрация
На всяка страница под логото на yam.bg има бутони с текст: ВХОД: РЕГИСТРАЦИЯ: ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, изразени в лента. Кликвайки там се отваря форма за регистрация, където попълвате Вашите данни.
  
Стъпка 2 - Лични данни
Моля, попълвайте точно и коректно формата за регистрация - така улеснявате доставката. При следващите поръчки няма да е необходимо да въвеждате отново личните си данни и адрес. По всяко време можете да редактирате или промените Вашите данни за доставка.

Поверителност: Ние спазваме законодателството за защита на личните данни в Европейския съюз. Личните данни, които предоставяте, няма да бъдат обществено достъпни и няма да се предоставят на трети лица. Данните ще бъдат използвани единствено за извършване на доставки, заявени от Вас чрез електронната платформа YAM.BG, както и за предоставяне на търговски отстъпки, участие в промоции от програмата за лоялни клиенти на YAM.BG.

Имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция в тази информация, ако тя е неточна. Имате право по реда, по който сте предоставили данните, да поискате данните да бъдат изтрити и да не бъдат обработвани занапред.

Ако имате притеснения относно начина, по който сме използвали Ваша лична информация, имате правото да направите оплакване до съответния регулаторен орган Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 (www.cpdp.bg).

С попълването на регистрационната форма в сайта YAM.BG удостоверявате, че доброволно предоставяте личните си данни на администратора „Металик“ АД, гр. Стара Загора, кв. Индустриален, ул. Промишлена", както и че изразявате съгласие същите да бъдат съхранявани и обработвани за целите, посочени по-горе.

Стъпка 3 - Вашата поръчка
В лявата лента под основното меню с ястия ще видите поле с име ВАШАТА ПОРЪЧКА - натискайки на преглед на поръчката може да прегледате и редактирате Вашата поръчка като избор, брой и детайли на всяко ястие и напитки. След като изберете ястието, което желаете, моля натиснете оцветения в оранжево бутон "ПОРЪЧАЙ". Ако сте регистриран потребител, Вашите данни автоматично ще бъдат въведени в полетата за доставка, ако не сте регистриран потребител, моля, попълнете данните за доставка. Прегледайте попълнените данни от Вас и в момента в които сте готови натиснете оранжевият бутон "ПОТВЪРДИ"

Стъпка 4 - Избор на още артикули
По всяко време може да се върнете към основното меню, избирайки желаната категория, за да добавите други ястия или напитки към Вашата поръчка

Стъпка 5 - Поръчката е приета
Когато натиснете ПОТВЪРДИ, системата Ви изписва, че "Поръчката Ви е приета успешно и в момента се обработва. Благодарим Ви, че избрахте да пазарувате от YAM.BG.

Най-поръчвани
МИЛФЬОЙ
МИЛФЬОЙ

с ягоди и домашен ванилов сладолед

Поръчай
ПАТЕШКО МАГРЕ
ПАТЕШКО МАГРЕ

патешко филе, поднесено със сотирани пресни аспержи, спирали от моркови, жълто цвекло и сос от малини (*1.)

Поръчай
ПЕПЕРОНИ АЛ ДИАВОЛО
ПЕПЕРОНИ АЛ ДИАВОЛО

доматена салца, моцарела, салам "Вентричела", чушки "Пеперони", зехтин

Поръчай
ЧИКЕН  БУРГЕР
ЧИКЕН БУРГЕР

Брьош питка, натурален пилешки бургер от филе , поднесен с домашна пепър майонеза,  сирене чедър, манго чътни и гарнитура от пресни пържени картофи (*1.7.)

Поръчай
Поръчай храна в Стара Загора

Поръчай храна за вкъщи,
където и да си в Стара Загора!

За да поръчате е необходимо да се регистрирате!